Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het totaal programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 1 - 10 (van 24)

• Vragenuurtje 5-minutenfilms Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00

Dinsdag 13 april om 19.00 uur legt mediacoach Mink Lammertink je uit hoe je zónder professionele apparatuur een toffe korte film kunt maken. Van het idee tot de montage: stap voor stap neemt hij je mee in het filmen van jóuw verhaal. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen over je project.

di 13 apr

• Netwerkfabriek: zet je talenten in Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30

In de Netwerkfabriek ontmoet je iedere maand andere werkzoekenden en heb je kans om connecties op te doen. Deelname is gratis.

do 15 apr

• Schrijffabriek Community Meeting Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | ZOOM

De Schrijffabriek is in 2019 opgezet om aspirant schrijvers te inspireren en motiveren in het schrijfproces. Het programma bestaat uit vier collegeworkshops met in elke les een andere, toonaangevende docent.

zo 18 apr

19 april 2021 | Elke week

Wil je je Nederlandse taal blijven oefenen tijdens de lockdown? Dat kan in het online Taalcafé van de Bibliotheek Gouda. Elke maandagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur zit docent Inge Olivier met twee vrijwilligers klaar om via ZOOM allerlei onderwerpen op een gezellige manier te bespreken. In kleine groepjes praat je bijvoorbeeld over vakantie, werk, muziek, sport of goede voornemens.

ma 19 apr

26 april 2021 | Elke week

ma 26 apr

• BiebBouwers: bouw een raket in Minecraft Bekijk details

25 maart 2021 t/m 26 april 2021

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud? Dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor je: BiebBouwers. Doe ook mee!

25 mrt t/m 26 apr

3 mei 2021 | Elke week