Programma & cursusaanbod 2018-2019

In onderstaande agenda vind je het totaal programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 1 - 10 (van 20)

• Zomerfestival: Onder Spanning Bekijk details

Van 09:00 tot 17:00 | Chocoladefabriek

Op zaterdag 22 juni organiseert de Chocoladefabriek het allereerste Zomerfestival. Dit jaar is het thema ‘Onder spanning’. Het belooft met recht een spannende, maar vooral geweldige, dag te worden. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

za 22 jun

• Voorlezen met Gebaren Bekijk details

Van 09:00 tot 10:00 | Kinderbibliotheek Bloemendaal

Voorlezen met gebaren voor de kleintjes. Maak samen met je kindje het gebaar voor bijv. de olifant. Door samen te bewegen, beleven kinderen het verhaal beter. Meld jou en je kind nu gratis aan via de onderstaande knop

vr 21 jun

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Jeugdwerkplaats - Chocoladefabriek

Kom knutselen in de jeugdwerkplaats! We lezen voor uit (nieuwe) boeken over verre landen en gaan aan de slag met spelletjes, knutselmateriaal of bluebots.

wo 24 jul

• Taalzomer: Tuinwandeling in de Heemtuin Goudse Hout Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek / Heemtuin Goudse Hout

Een goed gesprek begint vaak al wandelend! We wandelen door de mooie Goudse natuur. Je leert over bomen en kruiden en waar ze voor gebruikt worden. Kinderen gaan op zoek naar beestjes.

wo 24 jul

wo 31 jul

• Taalzomer: Zing Nederlandse liedjes met me Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Chocoladefabriek - Steenlandzaal

Samen zingen verbindt! Je wordt er vrolijk van én je verbetert je taal op een speelse manier. Voor alle leeftijden!

wo 31 jul

wo 07 aug

• Taalzomer: Kijkje in de Drukkerswerkplaats Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Chocoladefabriek, Drukkerswerkplaats

Hoe werd vroeger een boek gemaakt? In de drukkerswerkplaats kun je het zien! Je krijgt uitleg van een van de medewerkers. Je ziet de drukpers in actie. Wie weet mag je een handje meehelpen! Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

wo 07 aug

wo 14 aug

• Zomerlezen: Samen op de foto in een prentenboek Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek

Heb je altijd al eens de hoofdrol in een boek willen spelen samen met je kind? Jullie maken foto’s en met een speciale app zorgen jullie dat de foto’s in het prentenboek komen. Niet moeilijk, wel heel erg leuk om te doen! Het resultaat sturen we naar je op.

wo 14 aug