Programma & cursusaanbod 2018-2019

In onderstaande agenda vind je het totaal programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 1 - 10 (van 68)

• Zomerlezen - Knutselen en (voor)lezen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Jeugdwerkplaats - Chocoladefabriek

Kom knutselen in de jeugdwerkplaats! We lezen voor uit (nieuwe) boeken over verre landen en gaan aan de slag met spelletjes, knutselmateriaal of bluebots.

wo 28 aug

• Taalzomer - Kijkje in de Drukkerswerkplaats Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Chocoladefabriek, Drukkerswerkplaats

Hoe werd vroeger een boek gemaakt? In de drukkerswerkplaats kun je het zien! Je krijgt uitleg van een van de medewerkers. Je ziet de drukpers in actie. Wie weet mag je een handje meehelpen! Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

wo 28 aug

Van 11:00 tot 12:30 | Drukkerswerkplaats, Chocoladefabriek

Iedere dinsdag (m.u.v. de schoolvakanties) in de Chocoladefabriek - het Seniorweb Computervragenuurtje. Krijg antwoord op al uw computervragen voor 1 euro per halfuur.

di 03 sep

• Fabriekscaf√©: 'Opgebrand' Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Chocoladefabriek

Bestsellerauteur Rick Pastoor, neurobioloog Brankele Frank en stressdeskundige Suzan Kuijsten te gast in nieuwe live talkshow Het Fabriekscafé

do 05 sep

• Robotwerkplaats in de Chocoladefabriek Bekijk details

inloop Robotwerkplaats Van 10:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek Gouda

Je kunt op verschillende zaterdagen in de Jeugdwerkplaats terecht voor de Robotwerkplaats.

za 07 sep

di 10 sep

• de Goudse Junior Stadsdichtersverkiezing 2019 Bekijk details

14 september 2019 | Chocoladefabriek

Op zaterdag 14 september vindt de finale plaats van de Goudse Junior Stadsdichtersverkiezing 2019, een initiatief van de Goudse Stadsdichter, Pieter Stroop van Renen, en de Bibliotheek Gouda.

za 14 sep

• Cursus basisvaardigheden computer (Windows) SeniorWebcursus Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | Chocoladefabriek | Puur

In de cursus Basisvaardigheden wordt in 10 lessen geleerd wat een computer kan en hoe u hem moet bedienen. De cursus wordt in een rustig tempo gegeven zodat u zich stap voor stap de basisvaardigheden kunt eigen maken.

• Workshop Veilig & Vertrouwd Online, Seniorweb Bekijk details

iPad Van 13:30 tot 16:00 | de Chocoladefabriek | Puur

Het is belangrijk om uw privacy en veiligheid op internet te waarborgen.