Agenda Jeugd

• Het Voorleesontbijt in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 09:15 tot 10:00 | Voorleeshoek, Chocoladefabriek

Kom samen met je peuter genieten van dit verhaal tijdens het Landelijke Voorleesontbijt in de Chocoladefabriek. Extra feestelijk omdat de vernieuwde voorleeshoek wordt geopend met speciale (voorlees) gasten wethouder Thierry van Vugt en Marike Folles (Mirakel Musicaltheater).

wo 22 jan

• Robotwerkplaats in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek Gouda

Je kunt op verschillende zaterdagen in de Jeugdwerkplaats terecht voor de Robotwerkplaats.

za 25 jan

• Nationale Voorleesdagen: Voorstelling 'Wolkje' Bekijk details

1 februari 2020 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek

Speciaal als afsluiting van de Nationale Voorleesdagen speelt Figurentheater Ennadien de voorstelling “Wolkje”, gebaseerd op het prentenboek van het jaar “ Moppereend”. Over een eenzame Mopperwolk, Dierenvriendjes en de Kleuren van de Regenboog. Voor de kleintjes vanaf 2,5 jaar.

za 01 feb

• TypeWorldKids Bekijk details

Van 14:30 tot 17:00 | Puur, Chocoladefabriek

TypeWorld Kids is een typecursus in de vorm van een game, geschikt voor kinderen van 10 t/m 12 jaar (groep 6, 7 en 8). Je leert tijdens het gamen blind typen met tien vingers. Het programma is interactief en volledig online.

wo 19 feb

• Robotwerkplaats in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek Gouda

za 22 feb

• Boekenbios: Mees Kees op de Planken (6+) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek

Op 25 februari vertoont de boekenbios in de Chocoladefabriek de film Mees Kees op de planken. Kom jij ook kijken?

di 25 feb