Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 59)

• wo 10 aug Zomerlezen: Vos en Haas Bekijk details

10 augustus 2022

Elke woensdag in de zomervakantie is er een activiteit voor kinderen uit groep 3 en 4!

• vr 12 aug Voorleesochtend in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• wo 17 aug Zomerlezen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda