Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 21)

inloop Robotwerkplaats Van 10:00 tot 13:00 | Chocoladefabriek Gouda

Je kunt op verschillende zaterdagen in de Jeugdwerkplaats terecht voor de Robotwerkplaats.

za 22 dec

• Lego Workshop We Do Bekijk details

27 december 2018 | Chocoladefabriek Gouda

LEGO We do is voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Aan het eind van een workshop krijg je een certificaat op naam, dit geeft je toegang tot de Robotwerkplaatsen die we op diverse zaterdag aanbieden.

do 27 dec

• Workshop Bloxels Bekijk details

Bloxels Van 13:30 tot 17:00 | Chocoladefabriek Gouda

In de kerstvakantie organiseren we een spannende nieuwe workshop: Games ontwerpen met Bloxels. Kinderen ontdekken wat een spel nu precies een 'goed' spel maakt, werken dit uit met Bloxels en uiteindelijk mag er natuurlijk ook gespeeld worden! We noemen deze manier van ontwerpen ook wel ‘design thinking’.

do 27 dec

• Workshop Bloxels Bekijk details

Bloxels Van 09:30 tot 11:00 | Chocoladefabriek Gouda

vr 28 dec

• Workshop Mindstorms Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Chocoladefabriek Gouda

Hou je van robots dan is een workshop met de LEGO Mindstorms robot echt iets voor jou!

wo 02 jan

• Lego Workshop We Do Bekijk details

3 januari 2019 | Chocoladefabriek Gouda

do 03 jan

• Boekenbios Gruffalo Marathon Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

In de kerstvakantie organiseert de bibliotheek een speciale Boekenbios-marathon met de Gruffalo in de hoofdrol!

do 03 jan

za 12 jan

• Prentenboekyoga voor peuters Bekijk details

16 januari 2019 t/m 18 januari 2019 | Chocoladefabriek

Prentenboekenyoga is een workshop om kennis te maken met peuteryoga. Naar aanleiding van een prentenboek gaan we de yogahoudingen oefenen.

16 jan t/m 18 jan

za 26 jan