Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Nationale Voorleesdagen Bekijk details

26 januari 2022 t/m 5 februari 2022

Voorlezen aan kinderen is leuk èn belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en de woordenschat maar bovenal bezorgt voorlezen jou en je kind veel plezier. Speciaal voor peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Met veel aandacht voor het Prentenboek van het jaar en de Prentenboeken top 10.

26 jan t/m 05 feb

• Voorstelling 'Maar eerst ving ik een monster' Bekijk details

5 februari 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Voorlezen aan kinderen is leuk èn belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en de woordenschat maar bovenal bezorgt voorlezen jou en je kind veel plezier. Speciaal voor peuters en kleuters zijn er de Nationale Voorleesdagen. Met veel aandacht voor het Prentenboek van het jaar en de Prentenboek Top 10.

za 05 feb

• Maak een escaperoom in Minecraft Bekijk details

23 december 2021 t/m 14 februari 2022

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud? Dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor je: BiebBouwers! Doe ook mee!

23 dec t/m 14 feb

• Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

16 februari 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Dit jaar is de 29ste editie van de Nationale Voorleeswedstrijd. In verschillende wedstrijdrondes nemen kinderen uit het hele land het tegen elkaar op.

wo 16 feb

• Werkplaats op zaterdag Bekijk details

KROPIVNITSKIY, UKRAINE – 07 OCTOBER, 2017: Robotics lessons. Boys and girls construct and programming code Robot Lego Mindstorms EV3. STEM education. 19 februari 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

VRSpace, Techniekpunt en Bibliotheek Gouda organiseren samen de werkplaatsen op zaterdag. Iedere maand is er een andere activiteit.

za 19 feb

• Werkplaats op zaterdag Bekijk details

KROPIVNITSKIY, UKRAINE – 07 OCTOBER, 2017: Robotics lessons. Boys and girls construct and programming code Robot Lego Mindstorms EV3. STEM education. 19 maart 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

za 19 mrt

• Werkplaats op zaterdag Bekijk details

KROPIVNITSKIY, UKRAINE – 07 OCTOBER, 2017: Robotics lessons. Boys and girls construct and programming code Robot Lego Mindstorms EV3. STEM education. 23 april 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

za 23 apr

• Speelcafé Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Van Noord, Lekkenburg 1

Iedere dinsdag van 9.00 uur tot 11.00 uur is er een Speelcafé in Van Noord aan de Lekkenburg 1.

di 26 apr

• Werkplaats op zaterdag Bekijk details

KROPIVNITSKIY, UKRAINE – 07 OCTOBER, 2017: Robotics lessons. Boys and girls construct and programming code Robot Lego Mindstorms EV3. STEM education. 21 mei 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

za 21 mei