Agenda Cursussen

Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Taalcursussen Italiaans Bekijk details

24 september 2018 t/m 17 april 2019 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Veel mensen voelen een grote liefde voor het mooie Italie en willen mede om deze reden Italiaans leren. Maar ook voor werk gerelateerde doeleinden kun je in de Chocoladefabriek Italiaans leren, als beginner maar ook als gevorderde. De cursussen volgen de Taalniveaus van het Europees Referentiekader.

24 sep t/m 17 apr

• Taalcursussen Spaans Bekijk details

taalcursussen Spaans 24 september 2018 t/m 17 april 2019 | Chocoladefabriek Gouda

In de Bibliotheek Gouda kun je als beginner en als gevorderde cursussen Spaans volgen. Je gaat aan de slag met alle taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en vooral: spreken.

24 sep t/m 17 apr

• Taalcursussen Frans Bekijk details

taalcursussen Frans 24 september 2018 t/m 19 april 2019 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Binnenkort voor werk of vakantie naar Frankrijk? Volg een taalcursus Frans bij de Bibliotheek Gouda. Voor beginners praktijk gericht, waardoor je snel leert spreken in alledaagse situaties. In de cursus voor meer gevorderden wordt veel aandacht besteed aan het overwinnen van schroom om in het Frans te praten.

24 sep t/m 19 apr

• Cursus basisvaardigheden computer (Windows) SeniorWebcursus Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

In de cursus Basisvaardigheden wordt in 10 lessen geleerd wat een computer kan en hoe u hem moet bedienen. De cursus wordt in een rustig tempo gegeven zodat u zich stap voor stap de basisvaardigheden kunt eigen maken.

di 25 sep

• Taalcursussen Engels Bekijk details

taalcursussen Engels 26 september 2018 t/m 18 april 2019 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Heb je weinig kennis van de Engelse taal? Of wil je juist je spreek- en schrijfvaardigheid vergroten? Volg een van de taalcursussen Engels, voor beginners tot gevorderden.

26 sep t/m 18 apr

• TypeWorld Kids; de leukste cursus computertypen Bekijk details

TypeWorldKids cursus blindtypen 26 september 2018 | Chocoladefabriek Gouda

Ook dit seizoen bieden we de cursus TypeWorld Kids weer volop aan. Tegenwoordig is er namelijk bijna niets meer waarvoor je de computer niet gebruikt en met een typediploma op zak ben jij er helemaal klaar voor!

wo 26 sep

• Cursus Fotobewerking, SeniorWebcursus Bekijk details

cursus fotobewerking Van 09:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Plaatjes schieten is misschien zonder limiet, maar wat ermee te doen daarna? In deze cursus leert u afbeeldingen organiseren, zodat ze terug te vinden zijn. En wordt geoefend met de basishandelingen om de foto’s te bewerken en naar eigen smaak te verbeteren.

do 27 sep

• Cursus Autobiografisch schrijven Bekijk details

foto Yvonne Kronnenberg 30 september 2018, 14:30 t/m 11 november 2018, 17:30 | Chocoladefabriek Gouda

Uniek aanbod: Schrijfster Yvonne Kroonenberg leert je Autobiografisch Schrijven.

30 sep t/m 11 nov

• Cursus Poëzie en Voordragen Bekijk details

dichter Ruben van Gogh 1 oktober 2018, 19:30 t/m 26 november 2018, 22:00 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Hoe schrijf je een goed gedicht? Waar moet je op letten? Hoe voorkom je rijmdwang, het gebruik van clichés en een writers block? En als je eenmaal gedichten hebt geschreven, hoe draag je die dan voor? In acht lessen laat dichter Ruben van Gogh je kennismaken met alles wat er komt kijken bij het schrijven (en voordragen) van gedichten. Voor wie nog nooit, of al vaker, gedichten heeft geschreven.

01 okt t/m 26 nov

• Workshop Gedoemanagement Bekijk details

Workshop Gedoemanagement Van 19:00 tot 21:00 | Steenlandzaal Chocoladefabriek

Deze workshop van Frank Schurink biedt een mooie kans om op een eenvoudige manier kennis te maken met ‘rood’ en ‘groen’ denken. Het geeft je op een heel toegankelijke manier iets mee dat daadwerkelijk werkt, of je nu een doorgewinterde zelfontplooier bent of niet.

wo 17 okt