Hulp bij afspraak vaccinatie

24 januari 2022, van 13:00 tot 15:00 | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Kosten: geen

Er zijn medicijnen ontwikkeld tegen corona. Veel mensen hebben al een vaccinatie gekregen. Ook is gestart met de boostervaccinatie. Deze is bedoeld als oppepper om de bescherming op peil te houden. Je kunt zonder afspraak naar de Kampenringweg 48 in Gouda. Als je liever een afspraak maakt, kan dat ook.

Het maken van een afspraak gaat als volgt:

  1. Ga naar www.planjeprik.nl
  2. Klik op ‘Ik wil me laten vaccineren’ en vervolgens op ‘Maak een afspraak’.
  3. Beantwoord een paar vragen en voer je geboortejaar in. Na het invullen van een antwoord klik je op ‘Volgende’ om verder te gaan.
  4. Klik op ‘Maak een afspraak’ en log in met je DigiD. Dat kan met behulp van de DigiD-app of met een sms-controle op je mobiele telefoon.
  5. Voer je postcode in, kies een priklocatie en een datum.
  6. Vul je mobiele telefoonnummer en je e-mailadres in voor het ontvangen van een bevestiging. 
  7. Controleer de gegevens, schrijf de afspraak voor jezelf op en maak de afspraak definitief door op ‘Bevestigen’ te klikken.

Als je je afspraak hebt, moet je je identiteitsbewijs meenemen en een ingevulde gezondheidsverklaring

Een afspraak maken kan ook door te bellen naar 0800 - 7070

Hulp van de bibliotheek Gouda

Heb je hulp nodig bij het maken van de afspraak voor je vaccinatie? Op maandag kun je tussen 13.00 uur en 15.00 uur bij ons terecht in Van Noord aan de Lekkenburg 1. 

Neem je smartphone, laptop of tablet mee en zorg ervoor dat je je inloggegevens van je DigiD weet. Heb je geen DigiD? Neem dan je burgerservicenummer mee.