BiebBouwers Vakantiespecial!

24 juni 2021 t/m 16 augustus 2021

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb je ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Ga dan mee met BiebBouwers, die reizen de hele wereld rond vanachter de computer! Ze bezoeken wereldberoemde gebouwen en fantaseren hoe ze daar spectaculair vanaf kunnen glijden. Laatst waren ze nog bovenop de Eiffeltoren en gleden ze met de waterglijbaan zo in één keer de rivier in! Ben jij ook goed in het bedenken van dit soort gekke combinaties? Doe dan mee met de vakantie-editie van de BiebBouwers!

Iedere keer is er een nieuwe challenge (hier vind je de eerdere opdrachten). De opdracht in juli en augustus is: zoek in Google Maps een beroemd gebouw op, bestudeer dit goed en bouw het na. Maar niet zomaar kopiëren... maak het zo spectaculair mogelijk, met bijvoorbeeld achtbanen, hindernisbanen of waterglijbanen!

Bekijk het filmpje hieronder en de opdrachtomschrijving en ga aan de slag! Stuur voor 16 augustus een filmpje van jouw beroemde gebouw naar biebbouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het enige echte BiebBouwersshirt en het boek 'De Atlas van Wereldwonderen' van Ben Handicott en Lucy Letherland of het boek 'Bijzonder Beroerde Bouwers' van Sean Connolly!