Boek en Diner met de Wijn-Spijsbijbel door Niek Beute

1 december 2017, van 20:00 tot 23:00 | de Trap, Chocoladefabriek

Niek Beute, foto Florens van der Put

Wij starten de decembermaand met een Boek&Diner met de Wijn-Spijsbijbel van Victoria Moore. Sommelier én ambassadeur van de Wijn-Spijsbijbel Niek Beute is gastspreker om Victoria's bijbel tot leven te brengen en de chefkok van Kruim kookt de sterren van de hemel volgens recept van de Wijn-Spijsbijbel. Schrijf je snel in!

Help!

Ben jij dol op het hosten van etentjes, maar weiger je nog langer met angstzweet die eerste slok wijn bij je gerecht te proeven? Wees dan niet gevreesd, De Wijn-Spijs Bijbel van Victoria Moore biedt uitkomst in jouw keuken én wijnkelder!

De Wijn-Spijsbijbel

Victoria Moore’s Wijn-Spijs Bijbel inspireert en daagt je uit nieuwe combinaties te proberen. Welke ingrediënten zijn passend bij jouw favoriete wijnen en druivensoorten? Welke wijn drink je bij pure chocolade? Waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank, dan rood? En waarom zijn chili, knoflook en citroen moeilijk te combineren? Victoria’s bijbel leert het je allemaal! Een must-have dus voor iedereen die graag goede wijnen met lekker eten combineert.

Bijzondere gastspreker

Wij openen de decembermaand met een Boek&Diner met De Wijn-Spijs Bijbel, passend bij de tijd van het jaar waarin uitgebreide diners aan de orde van de dag zijn. We zijn zeer verheugd dat we sommelier én ambassadeur van de Wijn-Spijs Bijbel Niek Beute hebben weten te strikken als gastspreker om Victoria’s bijbel echt tot leven te brengen!

Passie voor wijn

Als sommelier heeft Niek Beute aan de absolute top gewerkt in zijn vakgebied, maar zijn passie reikt verder, wijn is een beleving, en heeft als kunstvorm een veel kleiner publiek dan het verdient.
Niek ambieert een wijnwereld te scheppen, waar een ieder met passie voor wijn kan binnenwandelen. Hij neemt je aan de hand om het verhaal achter de wijn te laten beleven in al zijn facetten. Gebruik makend van zijn ruime schat aan kennis en ervaring, en een neus voor smaakvol culinair genieten, weet hij iedereen mee te nemen naar het hart van de passie voor wijn.

 • Activiteit: Boek&Diner met De Wijn-Spijs Bijbel ft. Niek Beute
 • Datum: vrijdag 1 dec 2017
 • Tijd: 20:00 uur aanvang diner, 19:30 uur inloop
 • Prijs: €37,50 leden, €39 overige gasten (inclusief diner van 5 gangen, exclusief de drankjes)
 • Wijnarrangement: €20 
 • Locatie: Chocoladefabriek Gouda
Niek Beute

Foto Niek Beute: @Florens van der Put

 

 

 

 

Agenda

 • iPad training, SeniorWeb

  In deze training van drie ochtenden leert u omgaan met de iPad. We bespreken wat een iPad allemaal kan en hoe u die naar eigen voorkeur kunt inrichten.

  23 november 2017, 09:30 t/m 7 december 2017, 12:00

  Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

  23 nov t/m 07 dec

 • Boek en Diner met de Wijn-Spijsbijbel door Niek Beute

  Wij starten de decembermaand met een Boek&Diner met de Wijn-Spijsbijbel van Victoria Moore. Sommelier én ambassadeur van de Wijn-Spijsbijbel Niek Beute is gastspreker om Victoria's bijbel tot leven te...

  Van 20:00 tot 23:00

  de Trap, Chocoladefabriek

  vr 01 dec

 • Social Media Werkochtend

  Iedere tweede woensdagochtend van de maand organiseert Loes Vork in samenwerking met de Bibliotheek Gouda een Social Media Werkochtend voor ondernemers.

  Van 10:00 tot 12:00

  Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek, zaal Puur

  wo 13 dec

 • Uw computer veilig en schoon, SeniorWebworkshop

  We maken steeds meer gebruik van het internet; we surfen, mailen, bankieren, kopen en nog veel meer. Hoe beheersen we hierbij de risico’s? Overal die cookies! Hoe zit het met de privacy van uw gegevens?...

  Van 09:30 tot 12:00

  Chocoladefabriek Gouda

  do 14 dec

 • Cursus basisvaardigheden computer (Windows) SeniorWebcursus

  In de cursus Basisvaardigheden wordt in 10 lessen geleerd wat een computer kan en hoe u hem moet bedienen. De cursus wordt in een rustig tempo gegeven zodat u zich stap voor stap de basisvaardigheden kunt...

  23 januari 2018, 09:30 t/m 27 maart 2018, 12:00

  Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

  23 jan t/m 27 mrt

Meer agenda