Breinlab: Hoe pubers en ouders/opvoeders elkaars brein beinvloeden

27 november 2018, van 20:00 tot 21:30 | Chocoladefabriek Gouda

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Door Frank Schurink. Een workshop ‘Gedoemanagement’ speciaal voor ouders/opvoeders én hun puberzoon/-dochter. Tijdens deze workshop krijg je als ouder/opvoeder op een luchtige manier inzicht in de invloed van (puber)gedoe op het brein van alle gezinsleden.

Hoe beter je dit ‘gedoe’ binnen het gezin begrijpt, hoe makkelijker het wordt het brein van je puberkind in de leer-/ontwikkelstand te krijgen en los te komen uit vaste patronen. Het is als een aan- en uitknop voor gedoe dat verbazingwekkend simpel werkt.

Zelfs als je kind totaal geen interesse heeft, kan hij/zij deze avond gewoon meekomen, de kern van wat besproken wordt blijft meestal toch hangen. Het belangrijkste is dat je als ouder-opvoeder de aan-/uitknop vindt, want daarmee heb je een verbazingwekkend grote invloed op de ontwikkeling van het puberbrein.

Je zult merken dat zoiets simpels als gedoe een prachtige opening is naar nieuwe ontwikkelingen.

Frank Schurink is de auteur van de bestseller Gedoemanagement en wordt zeer hoog gewaardeerd als trainer coach. Hij staat garant voor een leerzame en zeker ook leuke avond, want het blijkt dat humor werkt voor het brein als je nieuwe dingen wilt leren. Daarbij heeft hij natuurlijk ook praktijkervaring met pubergedoe uit zijn eigen gezin.

  • Activiteit: Breinlab II: Hoe pubers en ouders/opvoeders elkaars brein beïnvloeden
  • Datum: dinsdag 27 nov 2018
  • Tijd: 20:00-21:30 uur
  • Entree: €15,- leden, €20,- overige gasten