Clubavond met Abdelkader Benali

17 november 2017, van 20:30 tot 22:30 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek

Kom op vrijdag 17 november naar de Clubavond met Abdelkader Benali. Abdelkader Benali (1975) debuteerde in 1997 met de roman Bruiloft aan zee, die genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs en bekroond werd met de Geertjan Lubberhuizen-prijs.

Zijn tweede roman, De langverwachte, werd bekroond met de Libris Literatuurprijs. Benali schrijft romans, non-fictie en poëzie (dit jaar verscheen zijn bundel Wax Hollandais) en is bekend van tv-programma’s als De schrijver en de stad en Chez Benali. Hij is een warm pleitbezorger van goed (basis)-onderwijs en natuurlijk van vóórlezen. Maak op 17 november kennis met deze alleskunner op de Clubavond met Abdelkader Benali, waarin hij o.a. zal vertellen over zijn nieuwste boek Wax Hollandais, zijn boek Brief aan mijn dochter en zijn theatertour.

  • activiteit: Clubavond met Abdelkader Benali
  • datum: 17 november 2017
  • tijd: start programma 20.30 uur
  • prijs: leden: €10,00 | overige gasten €12,50 | donateurs €0,00

Donateur worden

Op deze avond ontvangen wij ook onze donateurs, zij dragen bij aan cadeaulidmaatschappen voor Gouwenaars die zich geen bibliotheekabonnement kunnen veroorloven.  Deze Gouwenaars dromen ook graag weg bij die nieuwe bestseller, lezen hun kinderen graag voor uit een mooi boek of willen gebruik maken van een pc. Maar zij kunnen het zich niet veroorloven lid te zijn van de bibliotheek, dé plek waar dit allemaal mogelijk is.

Wilt u ook donateur worden? U bent al donateur vanaf €5,00. Hoe meer mensen meedoen des te meer Gouwenaars we kunnen betrekken bij de bibliotheek. Elk bedrag is meegenomen. Als er 10 mensen €5,00 doneren dan kunnen we 1 lidmaatschap cadeau geven, hoe meer donateurs hoe groter het resultaat!

De Chocoladefabriek in clubsetting

Een Clubavond, dat betekent de Chocoladefabriek in clubsetting, een ongedwongen en intieme sfeer. Het is de kans direct in gesprek te komen met de gast of het gewoon over je heen te laten komen onder het genot van een drankje van Kruim. Je maakt hoe dan ook deel uit van deze bijzondere ervaring en doet kennis op die je achteraf zeker zal willen delen.