Cursus fotobewerking, SeniorWebcursus

5 maart 2020, van 09:30 tot 12:00 | Zaal Wit, Chocoladefabriek

Kosten: €45,- leden (van de bibliotheek of Seniorweb) | €60,- overige gasten (beiden inclusief lesmateriaal)

foto-album maken

3 lessen: do 5 maart t/m 19 maart 2020 | Foto’s maken kan tegenwoordig zonder limiet. De digitale camera geeft ons onbeperkte mogelijkheden. Maar wat doen we er daarna mee? In deze cursus leert u uw afbeeldingen te organiseren, zodat u ze snel en makkelijk terug kunt vinden. En we oefenen samen met u de basis van het bewerken van foto’s. Zodat u deze naar eigen smaak kunt aanpassen.

Benodigdheden:

- Uw eigen laptop
- Uw eigen camera
- Kabeltje om uw camera met uw laptop te verbinden
- Eventueel: Mobiele telefoon

Enige vaardigheid in het gebruik van Windows 10 is gewenst. De cursus is niet bedoeld voor tablets.

data: 5, 12 en 19 maart
duur: 3 lessen locatie: Wit, Chocoladefabriek Gouda tijd: 09.30–12.00 uur
aantal deelnemers: 6 – (bij minder van 4 deelnemers gaat de cursus niet door)
prijs: €45,- leden (van de bibliotheek of Seniorweb) | €60,- overige gasten (beiden inclusief lesmateriaal) – neem tijdens de eerste les uw bibliotheekpas of Seniorwebpas mee.
docenten: Theo van der Voort en Siep Boomstra

Leestips