Dansen met Bianca

13 mei 2022, van 09:30 tot 10:30 | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Speciaal voor kinderen tussen 0 en 4 jaar hebben we activiteiten in de kinderbibliotheken.

Zo lezen we regelmatig voor: op dinsdag in het Nelson Mandela Centrum, op woensdag in De Biep en op vrijdag in Van Noord. 

13 mei: dans

Op vrijdag 13 mei om 9.30 uur kunnen kinderen die tussen de 2 en 4 jaar oud zijn dansen met Bianca Groenewegen van der Weiden. Locatie is Van Noord aan de Lekkenburg 1 in Gouda. Deze activiteit is uitverkocht. Heb je je aangemeld maar kun je er toch niet bij zijn? Geef dat dan door via info@bibliotheekgouda.nl

Dansdocente Bianca Groenewegen van der Weiden studeerde in 2000 af als dansdocent en sinds 2019 is zij tevens gecertificeerd Taaldans en Rekendans docent.

Tijdens de dansworkshop zullen peuters al bewegend, dansend, zingend, spelend en rijmend de taalvaardigheid vergroten. Dit alles aan de hand van het aansprekende verhaal van Rupsje Nooitgenoeg. Door het gebruik van bijpassende materialen worden de fantasie en creativiteit geprikkeld en komen woorden en begrippen letterlijk in beweging. Ouders (maximaal 1 per kind) worden bij de les betrokken. Het is handig om kleding aan te hebben die niet te warm is.