De Griezelbus komt naar Gouda!

14 oktober 2017 | voor de Chocoladefabriek

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zaterdag 14 oktober, tijdens de Goudse Kinderboekenweken, komt de Griezelbus naar Gouda!

 In samenwerking met uitgeverij Leopold en Boekhandel Verkaaik

De beroemde griezelschrijver Paul van Loon heeft een hele serie boeken geschreven rond de Griezelbus, met griezelverhalen voor kinderen met sterke zenuwen vanaf 10 à 11 jaar. Veel ouders zijn groot geworden met de griezelverhalen van de heer  P. Onnoval, de ‘schrijver’ die meerijdt in de enige echte Griezelbus. Dus neem vooral je vader of moeder mee!

Bezoek de bus als je durft

Op zaterdag 14 oktober staat De Griezelbus voor de Chocoladefabriek geparkeerd! Tussen  10.00–13.00 uur en 14.00–17.00 uur kan je de bus bezoeken en de griezelquiz spelen. De quiz is echt voor kinderen vanaf 10 jaar!
Koop je Griezelbusboek bij de kraam van Boekhandel Verkaaik in de Chocoladefabriek en dan mag je GriezelGrabbelen.  Voor het lenen van de Griezelbusboeken kan je bij de bieb terecht!

Voorlezen en op de foto

griezelbusboeken

Als speciale gast komt de heer P. Onnoval. Elke 13 minuten over het hele en halve uur zal hij griezelverhalen voorlezen in de Jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek. Natuurlijk kunnen jullie hem van alles vragen en met hem op de foto! De verhalen zijn geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder, die beschikken over sterke zenuwen!

  • activiteit: Griezelbusbezoek en Griezelgrabbelen
  • datum: zaterdag 14 okt
  • tijd: 10.00-13.00 uur en 14.00-17.00 uur
  • voor wie: kinderen vanaf 10 jaar, hun ouders en alle fans van de Griezelbusboeken