De Netwerkfabriek

17 oktober 2019, van 14:00 tot 16:00 | Steenlandzaal, Chocoladefabriek

Kosten: Gratis, wel van te voren aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op 17 oktober organiseert de Bibliotheek voor het eerst ''de Netwerkfabriek'' in de Chocoladefabriek.

Op zoek naar werk of een andere baan? De bibliotheek helpt jou met succesvol solliciteren. In de netwerkfabriek ontmoet je iedere maand andere werkzoekenden en heb je de kans om connecties op te doen. Loopbaancoach Hanny Schoonderwoerd zal de middag leiden. In haar presentatie zal ze je meenemen naar de wereld van het ‘nieuwe solliciteren’.

Samen gaan jullie aan de slag met de volgende vragen: Past deze baan bij mij? En net zo belangrijk: Pas jij bij de baan? Om daarachter te komen, is het belangrijk dat je weet wie je bent, wat je wil en wat je kan. In de netwerkfabriek krijg je tips en trends te horen en ga je aan de slag met jouw persoonlijke profieltekst. Deze kan je dan vervolgens gebruiken voor het verbeteren van je cv en LinkedIn.

Kom netwerken, ontmoet nieuwe mensen en misschien vind je wel de baan waar je naar op zoek was. De eerste Netwerkfabriek vindt plaats op donderdagmiddag 17 oktober van 14.00-16.00 uur. De daaropvolgende zijn op 14 november en 12 december 2019.

Deelname aan de Netwerkfabriek is gratis, wel van te voren aanmelden.