Het Grote Lezersfeest

30 november 2019, van 13:00 tot 17:00 | Chocoladefabriek

Kosten: €7,50 (leden), €15,- (niet leden)

Op zaterdag 30 november, organiseren we ter afsluiting van de landelijke campagne Nederland Leest ‘Het Grote Lezersfeest’ met onder anderen Anita Ootjers, Koos Dijksterhuis, Anne Broeksma, Menno Schilthuizen en Gemma Venhuizen. Komt allen!

Ter voorbereiding lees je het Nederland Leest-geschenk, en op de dag zelf ga je onder leiding van een interessante gespreksleider met anderen in gesprek. De gespreksleiders deze dag zijn Koos Dijksterhuis (columnist in dagblad Trouw, schrijver van De spreeuw en Het handboek voor natuurwandelingen), Anne Broeksma (schrijver van Regen kosmos kamerplant), Menno Schilthuizen (onderzoeker bij Naturalis Leiden en schrijver van Darwin in de stad, winnaar Jan Wolkersprijs 2018) en Gemma Venhuizen (journalist van NRC Handelsblad en schrijver van Licht. De invloed op lichaam en geest).

Wil je de hele maand meepraten over 'Winterbloei'? Speciaal voor Nederland Leest hebben we een online leesclub op Hebban. Ga naar www.hebban.nl/spot/nederlandleest-gouda/nieuws/bibliotheek-gouda-leesclubcafe en meld je aan. Zie je daar!