Het grote lijsttrekkersdebat

20 maart 2018, van 19:30 tot 21:30 | Chocoladefabriek Gouda

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een avond voor iedereen, variërend van diegenen die nog een laatste overtuigend argument nodig hebben om een keuze te kunnen maken tot de kiezers die absoluut geen idee hebben wat te stemmen. Noteer alvast in de agenda! Iedereen is welkom, inschrijven niet nodig.

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen leidt filosoof Daan Roovers het gesprek met de Goudse lijsttrekkers. Wat zijn hun drijfveren? Door welke principes laten ze zich leiden bij hun politieke beslissingen. Ook het publiek krijgt de ruimte om vragen te stellen. En de stadsdichter presenteert zijn eigen verkiezingsprogramma.

 De avond is bedoeld voor iedereen, variërend van diegenen die nog een laatste overtuigend argument nodig hebben om een keuze te kunnen maken tot de kiezers die absoluut geen idee hebben wat te stemmen. Noteer alvast in de agenda! Iedereen is welkom, inschrijven niet nodig.

Voor dit Stadsgesprek werkt de Bibliotheek Gouda samen met Regine Dugardyn, oprichter en eigenaar van agentschap voor filosofie en ideeën Socrates & co, en Daan Roovers, naast filosoof ook docent aan de Universiteit van Amsterdam, schrijver en programmamaker voor debatcentrum De Rode Hoed en omroep Human.

Aanwezige lijstrekkers:
GBG: Jan de Koning  -  Gouda Positief: Jan de Laat  -  PvdD: Corina Kerkmans  -  SP: Lenny Roelofs  -  GroenLinks: Hilde Niezen  -  PVDA: Rogier Tetteroo  -  D66: Thierry van Vught  -  VVD: Ronald Verkuijl  -  CU: Theo Krins  -  SGP: Jacques Rozendaal  -  50+: partij Ed de Lange  -  CDA: Huibert van Rossum -  Jezus leeft: Amarantha Hallauer

  • activiteit: Het grote lijsttrekkersdebat
  • datum: di 20 maart
  • tijd: 19.30 - 22.30 uur
  • locatie: Chocoladefabriek Gouda, Klein Amerika 20
  • kosten: geen; inschrijven is niet nodig