Het Voorleesontbijt in de Chocoladefabriek

22 januari 2020, van 09:15 tot 10:00 | Voorleeshoek, Chocoladefabriek

Kosten: Gratis, meld je wel aan.

Kom samen met je peuter genieten van dit verhaal tijdens het Landelijke Voorleesontbijt in de Chocoladefabriek. Extra feestelijk omdat de vernieuwde voorleeshoek wordt geopend met speciale (voorlees) gasten wethouder Thierry van Vugt en Marike Folles (Mirakel Musicaltheater).

Het voorleesontbijt zit vol!

Maar tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt er natuurlijk heel veel voorgelezen. Met het prentenboek van het jaar 'Moppereend' gaan onze voorlezers alle Kinderbibliotheken langs om voor te lezen - kom ook langs! (aanmelden is niet nodig)

VoorleesExpress leest voor in de Chocoladefabriek:

Dinsdagen 21 en 28 januari en donderdagen 23 en 30 januari van 10.30 – 11.15 uur

Kinderbibliotheek Oosterwei (Bieb voor de kleintjes):

Woensdag 22 en 29 januari van 10.30 – 11.15 uur

Kinderbibliotheek Bloemendaal (Bieb voor de kleintjes):

Vrijdagen 24 januari en 31 januari van 10.30 – 11.15 uur

Als start van de Voorleesdagen wordt er ook een toepasselijk hapje geserveerd, samen met limonade/water voor de kleintjes en koffie/thee voor de groten.