iPad-training

19 oktober 2021, van 09:30 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1

Een iPad is een slim en handzaam alternatief voor een laptop. Maar veel eenvoudiger voor wie weinig of geen ervaring heeft met de computer. In deze training leert u omgaan met de iPad. We bespreken wat een iPad allemaal kan en hoe u deze naar eigen voorkeur kunt inrichten. U leert wat apps zijn en hoe u die kunt gebruiken en oefenen met het versturen van e-mails (inclusief foto’s) en surfen op het internet. Maar ook hoe u Skype kunt installeren en kunt bellen met uw dierbaren.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten op 21 september, 28 september, 5 oktober, 12 oktober en 19 oktober. Deze bijeenkomsten duren van 9.30 uur tot 12.00 uur. De groep bestaat uit tussen de 6 en 8 personen. Locatie is Ontmoetingscentrum Van Noord aan de Lekkenburg 1. U heeft een iPad en een oplader nodig om mee te kunnen doen. We werken met het lesmateriaal 'Starten met de iPad' van Visual Steps. 

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden. Bent u lid van de bibliotheek, kiest u dan voor 'Volwassenen'. U betaalt dan 45 euro. 
Bent u lid van SeniorWeb, kies dan voor 'Korting partners'. U betaalt dan ook 45 euro. Mensen die geen lid zijn van de bibliotheek en / of SeniorWeb betalen 50 euro.