iPad-training

21 september 2021, van 09:30 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een iPad is een slim en handzaam alternatief voor een laptop. Maar veel eenvoudiger voor wie weinig of geen ervaring heeft met de computer. In deze training leert u omgaan met de iPad. We bespreken wat een iPad allemaal kan en hoe u deze naar eigen voorkeur kunt inrichten. U leert wat apps zijn en hoe u die kunt gebruiken en oefenen met het versturen van e-mails (inclusief foto’s) en surfen op het internet. Maar ook hoe u Skype kunt installeren en kunt bellen met uw dierbaren.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten op 21 september, 28 september, 5 oktober, 12 oktober en 19 oktober. Deze bijeenkomsten duren van 9.30 uur tot 12.00 uur. De groep bestaat uit tussen de 6 en 8 personen. Locatie is Ontmoetingscentrum Van Noord aan de Lekkenburg 1. U heeft een iPad en een oplader nodig om mee te kunnen doen. We werken met het lesmateriaal 'Starten met de iPad' van Visual Steps. 

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden. Bent u lid van de bibliotheek, kiest u dan voor 'Volwassenen'. U betaalt dan 45 euro. 
Bent u lid van SeniorWeb, kies dan voor 'Korting partners'. U betaalt dan ook 45 euro. Mensen die geen lid zijn van de bibliotheek en / of SeniorWeb betalen 50 euro.