Karin Slaughter naar de Chocoladefabriek

17 juni 2018, van 16:30 tot 18:30 | Chocoladefabriek Gouda

Karin Slaughter, een van 's werelds meest gewaardeerde schrijvers, komt naar de Chocoladefabriek!

Haar thrillers -stuk voor stuk internationale bestsellers- zijn in 36 landen verschenen en verkochten wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren. Op 17 juni interviewt Patricia Snel, van origine Goudse thrillerschrijfster, Karin Slaughter over haar nieuwste boek 'Gespleten' in de Chocoladefabriek. Na het interview is er een signeersessie.

Wil je hierbij aanwezig zijn, dan is een toegangskaart noodzakelijk, kosten: €7,50 voor bibliotheekleden en €9,00 voor overige gasten. Deze kaart biedt je een zitplaats en het eerste recht op signeren na afloop van de boekpresentatie.

Zowel het nieuwste boek van Karin Slaughter als de laatste thriller van Patricia Snel zijn tijdelijk te koop in de Chocoladefabriek.

• activiteit: Karin Slaughter in de Chocoladefabriek
  • datum: 17 juni
  • tijd: 16.30 uur
  • locatie: Chocoladefabriek Gouda
  • Prijs: €7,50 bibliotheekleden | overige gasten €9,00

Ga je hierna als afsluiter (van Vaderdag) in de Chocoladefabriek bij Kruim eten? Als je op voorhand via deze link reserveert, ontvang je het eerste drankje van het huis. Proost!
Op deze gezellig drukke avond worden Kruim's favorieten geserveerd, waaronder de (vegetarische) burger, Kruim's pizza's en enkele salades.