Kennismaken met de dieren van Exotus Serpenti

11 oktober 2017 t/m 13 oktober 2017 | Goudse Kinderbibliotheken

regenboogboa

Korte kennismaking met de reptielen van Exotus Serpenti in de Goudse Kinderbibliotheken.

De reptielen die op bezoek komen zijn van Exotus Serpenti, opgericht door Dominique van den Berg. Zij wil haar kennis en liefde voor reptielen graag delen en kinderen en volwassenen met deze bijzondere dieren in contact brengen. Kom langs tijdens dit beestachtig griezelige bezoek van Exotus Serpenti in de Kinderbibliotheken!
Ze zijn er op woensdagmiddag 11 oktober van 14.00 - 15.30 uur in Kinderbibliotheek Goverwelle  en Kinderbibliotheek Oosterwei en op vrijdagmiddag 13 oktober van 15.00 - 16.30 uur in Kinderbibliotheek Bloemendaal/Plaswijck en Brede School de Biep.
Je kunt zo naar binnen lopen, kom kennis maken!

Wil je veel meer dan alleen een korte kennismaking met deze bijzondere dieren? Kom dan (ook) op donderdag 19 oktober naar de Workshop in de Jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek. let op voor die workshop is er maar beperkt plaats!

Kinderbibliotheek Goverwelle en Kinderbibliotheek Oosterwei

• activiteit: korte kennismaking met de dieren van Exotus Serpenti