Leeslounge Non-Fictie

18 september 2019, van 19:30 tot 21:00 | Kruim, Chocoladefabriek

Kosten: Gratis, meld je wel aan via de website!

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wat is er leuker dan samen een boek lezen? Wat ontdek je door met anderen over een boek te praten? Wat maakt een boek goed? Op woensdag 18 september 2019 organiseren we de eerste 'narratieve non-fictie' leeslounge in de Chocoladefabriek in samenwerking met Lily's Leeslounge en Boekhandel Verkaaik.

In de leeslounge leer je nieuwe mensen kennen die in hetzelfde onderwerp als jij geïnteresseerd zijn, je leert onder woorden te brengen wat je ervaringen zijn én je ervaringen worden verrijkt door de inzichten van anderen. Anita Ootjers van Lily's Leeslounge zal de avond inleiden en het gesprek leiden. Op 18 september lezen we Homo Deus. Een kleine geschiedenis van de toekomst van Yuval Noah Harari. Nieuwe technologie en kennis zetten de wereld op zijn kop, hoe verhoudt de mens zich tot deze wereld? En is dat goed of slecht?

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan bij de Facebook-groep 'Leeslounge non-fictie' van Bibliotheek Gouda. Daar houden we je op de hoogte van de leeslounge.
 

Meld je hier gratis aan voor de Leeslounge van 18 september

Geïnteresseerd? Word lid van onze Leeslounge Facebook groep zodat je altijd op de hoogte blijft en gelijk online in gesprek kan met anderen!

Facebook Groep