Leeslounge Non-Fictie

13 november 2019, van 19:30 tot 21:00 | Kruim, Chocoladefabriek

Kosten: Gratis, meld je wel aan via de website!

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wat is er leuker dan samen een boek lezen? Wat ontdek je door met anderen over een boek te praten? Wat maakt een boek goed? Na het succes van 18 september, organiseren we op woensdag 13 november 2019 voor de tweede keer een 'verhalende' non-fictie leeslounge in de Chocoladefabriek in samenwerking met Lily's Leeslounge en Boekhandel Verkaaik.

In de leeslounge leer je nieuwe mensen kennen die in hetzelfde onderwerp als jij geïnteresseerd zijn, je leert onder woorden te brengen wat je ervaringen zijn én je ervaringen worden verrijkt door de inzichten van anderen. Anita Ootjers van Lily's Leeslounge zal de avond inleiden en het gesprek leiden. Op 13 november lezen we De meeste mensen deugen van Rutger Bregman. Hij neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? Hoe verklaren we onze grootste misdaden? En zijn we diep vanbinnen geneigd tot het goede of het kwade?

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan bij de Facebook-groep 'Leeslounge non-fictie' van Bibliotheek Gouda. Daar houden we je op de hoogte van de leeslounge.

Geïnteresseerd? Word lid van onze Leeslounge Facebook groep zodat je altijd op de hoogte blijft en gelijk online in gesprek kan met anderen!