Nijntje opent deur KinderBibliotheken voor allerkleinsten

20 september 2017, van 09:30 tot 12:00 | Kinderbibliotheek Oosterwei

Kosten: toegang gratis

Nijntje

Kinderbibliotheken Oosterwei en Bloemendaal-Plaswijck zijn voortaan extra geopend voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Daarom is het feest! Op woensdag 20 september komt nijntje om 9.30 uur de deur openen in Kinderbibliotheek Oosterwei.

Kinderen kunnen die ochtend met haar op de foto en lekker knuffelen. Natuurlijk worden er boekjes voorgelezen en is er limonade met wat lekkers. Kinderen worden altijd gratis lid van de bibliotheek. Ouders die deze ochtend ook lid worden van de bibliotheek ontvangen € 10,- korting op een jaarabonnement.

Kinderbibliotheek Oosterwei

Kinderbibliotheek Oosterwei is voortaan ook open op woensdagochtend van 8.30 - 12.00 uur, speciaal voor de allerkleinsten
Adres: Bernadottelaan 79  2806JM  GOUDA  (Nelson Mandelacentrum)

Kinderbibliotheek Bloemendaal-Plaswijck

Kinderbibliotheek Bloemendaal-Plaswijck is voortaan ook open op vrijdagochtend van 8.30 - 12.00 uur, speciaal voor de allerkleinsten.
Adres: Weerestein 37  2804GG  Gouda. (Plaswijckschool)