Vier vaderdag met Bert Wagendorp in de Chocoladefabriek

16 juni 2019, van 09:30 tot 12:00 | De Trap, Chocoladefabriek

Kosten: €7,50 voor leden van de bibliotheek, €10,- voor niet leden (ticket inclusief een croissant en kop koffie)

Vier vaderdag in de Bibliotheek Gouda met een live interview van Bert Wagendorp en een ontbijtje in de Chocoladefabriek. Het ultieme cadeau voor vaderdag.

Ferrara

Het onderwerp van de ochtend is Wagendorp's nieuwe boek: Ferrara

Na jaren wachten is er eindelijk het vervolg van Bert Wagendorp op zijn bestseller Ventoux: Ferrara.
De mannen zijn ouder, maar niet per se wijzer geworden. Een reis naar Italië zet hun vriendschap weer op scherp.
We zijn inmiddels vijf jaar verder en de vrienden Bart, Joost, André en David komen bij elkaar in Ferrara, Italië, waar Joost een vervallen stadspaleis heeft gekocht dat hij wil ombouwen tot designhotel. De illusie van jeugdige onaantastbaarheid blijkt geen stand te houden als het noodlot toeslaat – of misschien is het gewoon het leven dat zich van zijn ware kant laat zien?

Ferrara gaat over vriendschap en vaderliefde, een palazzo in Italië, en de kunst van het loslaten.

Ontbijt

Met je ticket voor het interview van Bert Wagendorp krijg je ook koffie en croissantje.