Schrijffabriek Community met Christine Otten

16 mei 2021, van 10:30 tot 12:30 | ZOOM

Kosten: 15 euro

De Schrijffabriek is in 2019 opgezet om aspirant schrijvers te inspireren en motiveren in het schrijfproces. Het programma bestaat uit vier collegeworkshops met in elke les een andere, toonaangevende docent.

Vlak na het afsluiten van de Schrijffabriek 2020 vond de eerste Schrijffabriek Community Meeting plaats. Dat gebeurde in december 2020 via ZOOM. De Schrijffabriek Community is tot stand gekomen vanuit de behoefte van de cursisten die deelnamen aan de Schrijffabriek 2020. De groep wil graag met en van elkaar blijven leren en ook elkaar inspireren en motiveren in het schrijven. Anderzijds wil de bibliotheek graag vanuit de gemeenschap aan de bibliotheek bouwen. 

Christine Otten

Op 16 mei 2021 is er een speciale editie van de Schrijffabriek Community, onder begeleiding van Christine Otten. Zij heeft eerder een workshop gegeven bij ons. Ze was als journalist onder meer werkzaam voor De Groene Amsterdammer en Vrij Nederland. Ze debuteerde in 1995 met de roman Blauw metaal. Haar doorbraak kwam in 2004 met de roman De laatste dichters, die genomineerd werd voor de Libris Literatuur Prijs.