Social Media Werkochtend

13 december 2017, van 10:00 tot 12:00 | Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek, zaal Puur

social media werkochtend voor ondernemers

Iedere tweede woensdagochtend van de maand organiseert Loes Vork in samenwerking met de Bibliotheek Gouda een Social Media Werkochtend voor ondernemers.

Dit is géén cursus, training of workshop maar een werkochtend voor ondernemers die al aardig raad weten met Social Media. De ochtend helpt je om aan de gang te blijven en om bij te blijven bij nieuwe ontwikkelingen.Tegelijkertijd is het een goede gelegenheid om te netwerken.
Loes Vork verzorgd deze werkochtenden in samenwerking met de Bibliotheek Gouda.

• Datum: iedere tweede woensdag van de maand
  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur
  • Locatie: Zaal Puur in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20
  • Deelname: is gratis, aanmelden is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Data en onderwerpen

• Woensdag 13 december  2017
    Doelgericht netwerken met LinkedIn: Hoe kom je zo warm mogelijk in contact met potentiële klanten?

Onderwerpen onder voorbehoud, soms wijzigt het onderwerp om in te gaan op vragen en behoeften van de bezoekers.
Aanmelden via Facebook is niet verplicht, wel leuk.