Start!17/18

9 september 2017, van 09:00 tot 17:00 | Chocoladefabriek Gouda

Start!17/18, Start seizoen Chocoladefabriek

Kom op 9 september naar de seizoensopening van de Chocoladefabriek: Start!17/18. Van 9.00 – 17.00 uur kun je kennismaken met de verschillende bewoners van de Chocoladefabriek, zijn de docenten van de taalcursussen aanwezig voor uitleg en advies, kom je meer te weten over bijvoorbeeld Kinderbibliotheken, Robotwerkplaatsen, Seniorwebcursussen en meer! De toegang is gratis.

Boekenmarkt

Kom  langs tijdens Start!17/18 en bezoek onze boekenmarkt in de Chocoladefabriek, je vindt een ruim aanbod uit onze collectie zoals romans, kinderboeken en informatieve boeken. De prijs van de afgeschreven boeken is € 0,50 per boek. 

Rondleiding

Op ieder uur (van 10.00 tot 16.00 uur) start er een rondleiding door de Chocoladefabriek.  

Voorproefje Kinderboekenmaand

4 oktober start de Landelijke Kinderboekenweek met als thema: Griezelen, en motto: Gruwelijk eng! Nachtmerries, enge geluiden, onverklaarbare schaduwen, hapjes om van te griezelen, dieren om van te rillen, lekker griezelig dus! De Bibliotheek Gouda vindt de week van 10 dagen niet voldoende om te genieten van de spannende boeken en activiteiten en organiseert daarom de Goudse Kinderboekenmaand in de Goudse (Kinder)bibliotheken.
Krijg tijdens Start!17/18 alvast een voorproefje hiervan in de Jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek!

Robotwerkplaats

Met een certificaat van de workshop LEGO WeDo (6 t/m 8 jaar) of LEGO Mindstorms ( 9 t/m 12 jaar) heb je toegang tot de Robotwerkplaats. Wil je weten wat zo’n Robotwerkplaats inhoudt? Kom dan kijken  tijdens Start!17/18 in de Steenlandzaal in de Chocoladefabriek. Heb je een certificaat en wil je echt  meedoen op deze dag? Meld je dan van te voren aan, om teleurstelling te voorkomen.  

Taalcursussen in de Chocoladefabriek uitgelicht

Info over de verschillende taalcursussen die in de Chocoladefabriek worden gegeven.

Vroegboekkorting Taalcursussen

Wanneer je vóór 31 augustus 2017 je taalcursus boekt, krijg je 5% korting op de cursusprijs! Let op: dit aanbod geldt niet in combinatie met andere kortingen.