TUINfest.

27 mei 2017, van 09:00 tot 17:00 | Chocoladefabriek

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

TUINfest

Zaterdag 27 mei sluit de Chocoladefabriek TUINIEREN af met, hoe kan het ook anders, een TUINfeestje en iedereen is uitgenodigd. Slenter lekker over de markt met groente uit de Bergambachtse Mengelmoestuin en kaas van het Stolwijkse Mooi Mekkerland tot leuke hebbedingetjes, servies en curiosa van Juffrouw Saartje. Bij de markt zijn ruim 25 enthousiaste deelnemers betrokken. Maar TUINfest. is meer dan dat..

TUINfest. met Goudse oogst uiteenlopend van groente tot dichter van eigen bodem

Gedurende de hele dag verzorgt Groene Hart Creatief mini-workshops voor jong en oud, wordt er werk voorgedragen door de voormalig en huidig stadsdichter Ruud Broekhuizen en Hanneke Leroux én door polderdichter Corie Grootendorst in de Poëzie Tuin, is er in samenwerking met Over The Fence Music een geweldig, deels Gouds, muziekprogramma tot stand gekomen met Mulder & Sons, JOIA, Daniel Cane en Ruud Fieten. Dit alles tezamen maakt TUINfest. tot een echt festival!

Deelnemers:

De Mengelmoestuin, Twisted Jams, Moes- en verzameltuin De Tomatenkist, Uzepia, Juffrouw Saartje, Beebox, Boomgaard de Lekbongerd, Groene Hart Creatief, Groei en Bloei Gouda, Lekkers en moois, Mooi Mekkerland, Dit zit goed/Stoeli.nl, Robert Berger, De Tafel van 10, Patissiers Femke en Sander, Natuurwinkel Gouda, Stadsbrouwerij Goudsche Leeuw, Boerderij Vaders Wens, Spinnerij de Wolkelder, Vlaamsch Broodhuys, Boekhandel Verkaaik en alle organisaties van de Chocoladefabriek: Kruim - eten & drinken, de Drukkerswerkplaats Gouda, Streekarchief Midden-Holland en de Bibliotheek Gouda.

  • evenement: TUINfest.
  • datum: za 27 mei 2017
  • tijd: 09:00-17:00 uur
  • entree: gratis entree
  • locatie: Chocoladefabriek Gouda, Klein Amerika 20

Bekijk ook de evenementenpagina op Facebook

Hier vind je o.a. een overzicht van de deelnemers met meer informatie.

Naar de Facebook pagina