Voorstelling 'Maar eerst ving ik een monster'

5 februari 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voorlezen aan kinderen is leuk èn belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en de woordenschat maar bovenal bezorgt voorlezen jou en je kind veel plezier. Speciaal voor peuters en kleuters zijn er de Nationale Voorleesdagen. Met veel aandacht voor het Prentenboek van het jaar en de Prentenboek Top 10.

Jogchem Jalink

Op 5 februari is er een voorstelling in de Chocoladefabriek. Deze wordt gegeven door Jogchem Jalink, onder andere bekend van Sesamstraat. De voorstelling gaat over monsters. Geen enge monsters natuurlijk! Leuke, grappige monsters. Grote monsters. Kleine monsters. Pluizige monsters in alle kleuren van de regenboog. En állemaal willen ze meedoen met de voorstelling! Maar daarvoor moet hij ze éérst vangen. Dus slapen...? Dat komt later!

Kaartjes

Er zijn voorstellingen om 10.00 uur, 11.15 uur en 13.00 uur (de laatste twee zijn uitverkocht). Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig in de Chocoladefabriek. De voorstelling duurt ongeveer 35 minuten.

Mocht de voorstelling verplaatst worden naar een andere datum, dan blijft je toegangsbewijs geldig, of kun je je geld terugkrijgen.

Kinderen die lid zijn van de bibliotheek, betalen € 4,50. Kinderen die lid zijn betalen € 5,50. Volwassenen betalen € 6,00 als ze lid zijn en niet-leden betalen € 7,00. 

Een jeugdlidmaatschap is trouwens gratis. Peuters en kleuters die lid worden tijdens de Nationale Voorleesdagen krijgen een monsterachtig cadeautje!