Werkplaats op zaterdag

19 maart 2022 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de werkplaatsen op zaterdag maak je kennis met de mogelijkheden van bijvoorbeeld robotica en virtual reality.

Ontwerpen met Spike Prime

Op 19 maart gaan we ontwerpen met Spike Prime. Ga met elkaar uitdagingen aan en ontdek alle mogelijkheden van Spike Prime om een 'prototype' (=voorbeeld) te bouwen. Voor LEGO-liefhebbers en de nieuwe uitvinders! 

VR-speeltuin

Altijd al een baantje willen uitproberen als chefkok, auto-monteur, winkeleigenaar, kantoormanager of zelfs race-coureur? Met een virtual reality-simulatie bril kun je dit allemaal komen uitproberen. Test je liever je kennis tijdens snelle quizrondes? Dan hebben wij de speciale digitale quiztafel voor jou en je vrienden klaar staan!

Locatie en tijden

Er zijn twee workshops: van 13.00 uur tot 14.30 uur en van 15.00 uur tot 16.30 uur (deze laatste is uitverkocht). Ze zijn in de Steenlandzaal van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20. 

Ook zijn er VR-speeltuinen, van 13.30 uur tot 14.30 uur (deze is uitverkocht) en van 15.00 uur tot 16.00 uur in de jeugdwerkplaats van de Chocoladefabriek. 

Een kaartje voor de workshop Spike Prime of de VR-speeltuin kost € 7,50. Je kunt ook een combiticket kopen voor beide activiteiten; dan betaal je € 12,50 (je meldt je dan via onderstaande links aan en kiest voor het kaartje met korting). Ook leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje!