Workshop 5-minutenfilmpje

20 januari 2021, van 19:00 tot 21:00

Kosten: geen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 19 juli 1272 kreeg Gouda stadsrechten van Graaf Floris V van Holland. Dat vieren wij uitgebreid van april tot en met september 2022. Het thema van Gouda750 is Geef Gouda door! Een van de activiteiten rondom Gouda750 is 'Goudse Verhalen'. Geef jij ook je verhaal door? Dat kan onder andere met een 5-minutenfilmpje.

5-minutenfilmpje

Hoe is het om jong te zijn in Gouda? Waar kom je samen met je vrienden, wat is je favoriete plek? Waar liggen herinneringen? Pak je telefoon of videocamera en breng jouw Gouda in beeld in een filmpje van maximaal 5 minuten. Alle geschikte films worden op goudseverhalen.nl geplaatst. En de állerbeste films gaan dóór naar het Gouds Film Festival op 20 maart 2021! Dus stuur snel in!

Workshop

Wil jij een Gouds Verhaal maken dat ingestuurd kan worden naar het GFF, en weet je niet goed hoe je het aan kunt pakken? Deze tips & tricks van Mink Lammertink, professioneel filmmaker, kunnen je helpen! Op 20 januari geeft Mink een workshop over 5-minutenfilmpjes. Van het idee tot aan de montage: alle stappen komen in de workshop aan bod. Zo leer je hoe je geluid moet opnemen, gebruik kunt maken van het licht en natuurlijk hoe je iets in beeld brengt met een camera. 

Het gaat om een online workshop. Je krijgt de link als je je aanmeldt.