Help je mee om kinderen te enthousiasmeren voor techniek en technologie?

Gepubliceerd op: 14 mei 2023 12:09

In de Techniekwerkplaats in de Chocoladefabriek maken we kinderen en hun ouders enthousiast voor techniek en technologie. Maar dat kunnen we niet alleen.

Daarom zijn we op zoek naar vakdocenten die op zzp-basis lessen willen (mee)draaien in de Techniekwerkplaats. Ook zoeken we vrijwilligers die willen ondersteunen. Met elkaar laten we kinderen de mogelijkheden van techniek en technologie ontdekken, tijdens groepsbezoeken met hun klas, naschoolse activiteiten via de Brede School en workshops op zaterdagen en in de vakanties.

Het mooie is: álle kinderen komen tot hun recht in de Techniekwerkplaats, ongeacht of ze doeners of denkers zijn. Het is belangrijk dat ze hun talenten ontwikkelen, want technische vaardigheden zijn van alle tijden en in de banen van de toekomst wordt technologie steeds belangrijker.

Wil jij je enthousiasme, ervaring en vaardigheden inzetten in de Techniekwerkplaats? Neem dan contact met ons op via info@techniekwerkplaats.nl, zodat we kennis kunnen maken en afspraken kunnen maken.