Lesbische Liga

12 oktober 2023, van 19:30 tot 21:00 | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

De Lesbische Liga komt naar Gouda! Op donderdag 12 oktober, midden in de Regenboogweek, organiseert de Regenboog Alliantie samen met de bibliotheek Gouda een Q&A met de Lesbische Liga.

Podcastserie

De Lesbische Liga is een podcastserie van 3FM waarin Annefleur Schipper en Vera Siemons (op de foto, gemaakt door Linde Dorenbos) je wekelijks door het landschap van lesbische media-aanbod heen loodsen met tout bekend lesbisch Nederland. Met vaste programmaonderdelen als een filmbespreking en 'lesbi-aan-de-lijn' weten ze wekelijks vele luisteraars aan zich te binden en onlangs stonden ze zelfs twee keer in een uitverkocht Tivoli. 

12 oktober

Op donderdag 12 oktober zijn ze in Gouda! Onder leiding van Dounia Jari, moderator, trainer en medeoprichter van Stichting Maruf (een stichting die zich inzet voor Nederlandse queer moslims), belooft het een veelzijdige maar vooral ontzettend leuke avond te worden waar je zeker bij wilt zijn en waar Gouda nog lang over zal napraten!

Drie arrangementen

De toegang is gratis, maar het aantal plekken is beperkt. Reserveer dus snel je plekje om toegang te garanderen! Dat kan via onderstaande link of aan de servicebalie in de Chocoladefabriek; we zijn er zeven dagen per week van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

Aanmelden voor de avond

Wil je er een complete avond uit van maken? Reserveer dan een van de beschikbare arrangementen en verzeker je van tafeltje tijdens de gehele avond. Er zijn twee opties: 

  • Hamburgerarrangement van € 26,50 per persoon, bestaande uit voorgerecht (brood met smeersels) hoofdgerecht (Kruim’s hamburger of Kruim’s vegaburger met Roseval wedges uit de oven) en een dessert (witte-chocolade-tiramisu met frambozen)
  • Borrelarrangement van € 9,95 per persoon; keuze uit standaard of vega

Beide menu's worden geserveerd tussen 17.30 uur en 19.30 uur. Tijdens de Q&A zelf wordt er geen eten gereserveerd. Afrekenen van het eten doe je op de avond zelf bij Kruim. 

Aanmelden voor de avond mét burgermenu

Aanmelden voor de avond mét borrelplankmenu

Queer Boekenclub Gouda

Op woensdag 15 november gaat de Queer Boekenclub Gouda van start! We bespreken 'Heerlijk monster' van Fleur Pierets.