Beste leden van de bibliotheek

Gepubliceerd op: 29 september 2020 18:23

Jullie hebben natuurlijk ook gekeken naar de persconferentie gisteren, of vandaag gehoord welke aangescherpte maatregelen nodig zijn om dat nare coronavirus onder controle te krijgen. Wat verandert er in de bibliotheek? Voor jullie niet zoveel. De openingstijden van de Chocoladefabriek en Van Noord blijven ongewijzigd en in beide locaties is de 1.5 meter goed gewaarborgd. Wel is er iemand aanwezig bij de ingang die jullie naam en telefoonnummer moet registreren, mocht contactonderzoek nodig zijn. Dus kom je alleen boeken retourneren bij de Chocoladefabriek, dan kan dat ook via de boekenbrievenbus rechts van de ingang.

Bij de collega‚Äôs van Kruim zijn de zitplaatsen helaas weer tijdelijk teruggebracht tot maximaal 30 personen. Wil je verzekerd zijn van een tafeltje, dan is het aan te raden een tijdslot te bespreken. Dat geldt ook voor de studieplekken, die zijn alleen beschikbaar op reservering. De activiteiten zoals ze gepland stonden in de Chocoladefabriek, gaan zoveel mogelijk door. Sommige workshops zoals de Schrijffabriek waren al online, maar alles rondom de Kinderboekenweek kan met inachtneming van de 1.5 meter voor volwassen begeleiders gewoon doorgang vinden. Wel is er een maximum aantal bezoekers dat tegelijkertijd in het gebouw kan verblijven, dus ook hiervoor geldt: meld je op tijd aan. Bijvoorbeeld voor die leuke Goudse Wetenschapsdag op 3 oktober.

Met hartelijke groeten, blijf lezen en blijf coronavrij,

Erna Staal