Speciale actie voor bibliotheekleden

Gepubliceerd op: 29 oktober 2020 16:37

In onze vorige nieuwsbrief maakte ik al melding van de Nederland Leest-maand en dat we met zijn allen Judith Koelemeijers 'Het zwijgen van Maria Zachea gaan lezen in november. Een fantastische familiegeschiedenis en een bestseller van formaat. De geschenkboeken liggen voor jullie klaar vanaf zondag 1 november.

Maarrrrr… dit jaar is natuurlijk alles anders dan anders en we begrijpen heel goed dat niet iedereen naar de Chocoladefabriek kan of wil komen om het boekje zelf op te halen. Daar hebben we iets op bedacht, speciaal voor jullie, onze leden.

Wie een maaltijd bestelt bij Kruim, krijgt het boekje erbij thuisbezorgd. Zo hoef je niet op pad en hoef je niet te koken. Kan je gelijk beginnen met lezen. En wekelijks hebben we op vrijdag een ‘live’ bespreking van een paar hoofdstukken op Instagram met collega’s Marijke en Taffy. Kom erbij! Zie hier voor meer informatie.

Het bestellen van je maaltijd doe je gemakkelijk via kruimgouda.nl/kruims-deli, of telefonisch via 0182-590160. Vermeld bij de bestelling de code NEDERLANDLEEST20 in de opmerkingen, en je boek wordt automatisch meebezorgd.

Eetlezen, om met Remco Campert te spreken, ik wens jullie daar veel plezier mee. En graag tot (online) ziens.

Hartelijke groeten, mede namens alle collega’s van de bibliotheek en van Kruim,
Erna Staal