Aangepaste openingstijden rond Pinksteren en vakantie

Gepubliceerd op: 9 mei 2017 10:23

aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden in juni, juli en augustus: rond Pinksteren en tijdens de schoolvakantie.

Rond Pinksteren en de zomervakantie hanteren we aangepaste openingstijden voor de (Kinder)bibliotheken in Gouda, zie het overzicht.
En wanneer je niet in een Uitleenpunt of Kinderbibliotheek terecht kunt: De Chocoladefabriek blijft, op één dag na, zondag 4 juni, de gehele periode gewoon open!

• Eerste Pinksterdag zondag 4 juni: Chocoladefabriek, Kinderbibliotheken en Uitleenpunten zijn gesloten.
  • Tweede Pinksterdag maandag 5 juni: de Goudse Kinderbibliotheken en de Uitleenpunten zijn gesloten; de Chocoladefabriek is open volgens gebruikelijke openingstijden.
  • Zomervakantie maandag 10 juli t/m zondag 20 augustus: Kinderbibliotheken zijn gesloten, de Chocoladefabriek en Uitleenpunten zijn open volgens gebruikelijke openingstijden.