Activiteiten in de meivakantie

Gepubliceerd op: 28 maart 2017 12:24

In de meivakantie, van 24 april- 7 mei, hoef je je niet te vervelen. In de Chocoladefabriek is van alles te doen: van LEGOworkshops voor (groot)ouder+(klein)kind tot Boekenmarkt, Robotwerkplaats en BoekenBios.

4 mei: Spelen met de Blue-Bots

Kleuter met Blue-Bot

Bluebots zijn robotjes die via zeven knoppen op hun rug heel eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden. Het is een allereerste  kennismaking met programmeren, geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar.
Schrijf je kleuter in voor een van de vier Blue-Bot workshops en kijk mee hoe hij of zij spelenderwijs de eerste programmeer-stapjes zet met de Blue-Bots.
Lees meer

6 mei: Robotwerkplaats

robotwerkplaats

Heb je de workshop LEGO-Mindstorms of LEGO- WeDo gevolgd en een certificaat gekregen? Dan kun je elke eerste zaterdag van de maand in de Jeugdwerkplaats terecht. In de meivakantie is dat op 6 mei. Meld je aan om teleurstelling te voorkomen want er is maar beperkt plaats!
Lees meer

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________

Geweest:

2 mei: BoekenBios Kikkerdril

film: Kikkerdril

Boekenbios op dinsdag 2 mei in de meivakantie! Kikkerdril gaat over de zesjarige Max die denkt dat zijn broer, die zijn amandelen heeft moeten laten knippen in het ziekenhuis, nooit meer kan praten en dat alleen kikkerdril hem kan genezen. Dus moet en zal Max het vinden! Deze film is voor alle leeftijden.
Lees meer

26 april: Ouder en kind LEGOworkshops

Workshop LEGO voor (groot)ouder en (klein)kind

Kom samen met je (klein)kind in de meivakantie naar een van de ouder/kind Legoworkshops: op 26 april organiseren we er twee: de ouder/kind workshop Mindstorms voor (groot)ouders met (klein)kinderen van 9 t/m 12 jaar en de ouder/kind workshop We Do voor (groot)ouders met (klein)kinderen 6 t/m 8 jaar.
Lees meer

27 april: Koningsdag

bluebot

Koningsdag wordt in de Chocoladefabriek niet vergeten, kom langs en bezoek de Boekenmarkt waar we boeken per kilo gaan verkopen en/of maak kennis met de Blue-Bots, kleine robotjes. Ze zijn geschikt voor kinderen in de kleuterleeftijd en een eerste kennismaking met programmeren. Lees verder hoe laat je hiervoor terecht kunt!
Lees meer