Papierwinkel en Bibliotheek helpen Gouwenaars met belastingaangifte

Gepubliceerd op: 19 februari 2020 11:04

De Bibliotheek Gouda en De Papierwinkel Gouda helpen ook dit jaar Gouwenaars bij hun aangifte Inkomstenbelasting. Inwoners van Gouda kunnen gedurende de maand maart tijdens een aantal spreekuren terecht in de Chocoladefabriek, het Nelson Mandela Centrum en de Walvis.

Spreekuren

De hulp bij belastingaangifte tijdens deze spreekuren wordt verzorgd door vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie, de Papierwinkel, Schuldhulpmaatje en studenten Sociaal Juridische Dienstverlening van de Hogeschool van Utrecht.

Telefoonlijn

De hulp is bedoeld voor inwoners van Gouda die recht hebben op zorgtoeslag en wordt kosteloos en alleen op afspraak aangeboden tijdens de spreekuren. Gouwenaren kunnen een afspraak maken door te bellen naar 0182-590142 en is bereikbaar vanaf 24 februari tot en met 26 maart, iedere maandag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 11.30 uur.