Bibliotheekvestigingen tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 15 maart 2020 16:46

Als organisatie nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom zijn al onze vestigingen uit voorzorg gesloten vanaf maandag 16 maart tot in ieder geval 28 april. Uiteraard zijn wij wel gewoon (ma t/m vrij van 10u - 15u) bereikbaar via telefoon (0182- 590101), e-mail (info@bibliotheekgouda.nl) en WhatsApp (06-39018846).

Voor al onze leden die boeken thuis hebben, hebben wij de uitleentermijn verlengd.

U kunt als bibliotheeklid gewoon boeken blijven lenen via de online bibliotheek of via de Luisterbieb.

Wij beraden ons deze week welke aanvullende diensten wij u de komende tijd kunnen bieden. We houden u hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrief, de website en social media. Voor nu; blijf gezond en we hopen u snel weer te zien in de Bibliotheek Gouda.