Bonbon

Gepubliceerd op: 15 december 2017 16:30

Chocoladefabriek magazine: Bon Bon

Vandaag is onder grote belangstelling het nieuwe Chocoladefabriek magazine 'Bonbon' gepresenteerd.

Eerste exemplaar

Afgelopen najaar werd er een oproep geplaatst voor een pakkende naam.  Een overweldigend aantal reacties was het gevolg. Uit de meer dan honderd inzendingen is 'Bonbon' gekozen. Deze naam werd ingestuurd door Esther Rietveld, Marijke Venema en Michelle Talsma. Zij ontvingen vandaag het eerste exemplaar. Lees in het magazine een interview met de winnaars en de achterliggende gedachte achter Bonbon.

Lekker om mee naar huis te nemen

Lees in dit heerlijk gevulde magazine wat er komend voorjaar allemaal te doen is in de Chocoladefabriek, bij de bibliotheek, het streekarchief, Kruim en de Drukkerswerkplaats. Naast de handig uitneembare agenda vind je ook leuke artikelen over bezoekers en medewerkers, recepten en nog veel meer...

Haal hem snel op in de Chocoladefabriek, hij is te lekker om te laten liggen!