Cursus Cyclus afgerond

Gepubliceerd op: 28 oktober 2021 12:03

Deze vier medewerkers van Cyclus voltooiden het traject Digitaal en Werk. In samenwerking met het Taalhuis en de Bibliotheek Gouda organiseert schoonmaakbedrijf Cyclus trajecten voor werknemers om hun digitale vaardigheden te vergroten. In 9 sessies is gewerkt aan het gebruiken van internet, mailbox en het administratiesysteem van Cyclus. Lees hieronder wat dit volgens de deelnemers heeft opgeleverd.

Wat heeft de cursus Digitaal en Werk jou opgeleverd?

• “Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik me zekerder voel. Ik heb meer zelfvertrouwen als het gaat om het werken met de computer.”
  • “Ik kan nu dingen zoeken op het internet én vinden. Bijvoorbeeld dingen voor mijn eigen bedrijf. En ik kan iets kopen. Ik weet hoe ik dingen op moet slaan op de computer. Ik heb gewoon meer vertrouwen.”
  • “Ik vind alles belangrijk wat ik heb geleerd! Vooral dat ik nu ook dingen op kan slaan op een usb-stick. Ik heb het allemaal geprobeerd en het is gelukt. Ik ben nu zelfstandiger. Soms komt mijn vrouw nu hulp aan mij vragen; vroeger was het andersom.”
  • “Ik kijk nu veel vaker op mijn mail. Eerst dacht ik: Hoe moet ik de mail openen? Hoe moet ik dan antwoorden? Nu weet ik het. Ik kan nu ook mijn salarisstroken bekijken en dingen regelen.”

Ook interesse?

Het Taalhuis en Bibliotheek bieden verschillende cursussen zoals Klik & Tik en Digisterker. Kijk op bibliotheekgouda.nl/taalhuis. Meld jezelf aan, of misschien is het interessant voor iemand die je kent.

Wil je vanuit je bedrijf samenwerken met het Taalhuis? Mail naar taalhuis@bibliotheekgouda.nl