De Belgen komen!

Gepubliceerd op: 8 maart 2018 12:22

boekenleggeractie

Vrijdag 9 maart start voor ons de Boekenweek onder de noemer ‘De Belgen komen.’ Een samenwerking tussen boekhandel Verkaaik, Bibliotheek Gouda en Museum Gouda waarbij we de schrijvers Tom Lanoye, Griet op de Beeck, Bart Moeyaert en de 16e eeuwse schilder Pieter Pourbus onder de aandacht brengen.

In de Chocoladefabriek starten we op  vrijdag 9 maart met Film&Diner: een heerlijk Belgisch menu van Kruim met daarna de film ‘Sprakeloos’, naar de roman van Tom Lanoye. Vrijdag 16 maart komt Tom Lanoye zelf naar de Chocoladefabriek.
Boeken van Lanoye, Griet op de Beeck en Bart Moeyaert zijn vanaf vrijdag 9 maart tijdelijk te koop in de Chocoladefabriek:

Van Tom Lanoye:
Zuivering €24,99
Sprakeloos €15,-
Gelukkige slaven €12,50

Van Griet op de Beeck:
Het beste wat we hebben €22,50
Vanaf zaterdag 10 maart bij besteding van €12,50 aan Nederlandstalige boeken: Het gratis boekenweekgeschenk 'Gezien de feiten'

Van Bart Moeyaert:
Verzamel de liefde €10,-

En vergeet onze Boekenleggeractie samen met Museum Gouda niet:
Op vertoon van de Pieter Pourbus boekenlegger krijgen nieuwe leden € 10,- korting op een standaard bibliotheekabonnement.