Deze meivakantie in de Bibliotheek: jeugdworkshops en striptekenaars op bezoek

Gepubliceerd op: 26 maart 2019 10:39

De meivakantie komt er weer aan en dat betekent natuurlijk een vol jeugdprogramma in en rondom de vakantieperiode in de bibliotheek, deze keer hebben we een serie workshops in het kader van Taal van de Toekomst en striptekenaars op bezoek in de bibliotheken!

Taal van de Toekomst

Je kan niet jong genoeg beginnen met programmeren! In onze serie Taal van de Toekomst workshops kunnen kinderen aan de slag met robots, computers en programmeren. We hebben deze periode de volgende workshops:

Striptekenaars in de bibliotheek

Tijdens (en al voor!) de meivakantie krijgt de bibliotheek striptekenaars op bezoek. Robert van der Kroft, onder andere bekend als tekenaar van Sjors en Sjimmie komt naar de Chocoladefabriek voor een bezoek en Illustrator Peter Boersma gaat langs de kinderbibliotheken om strips/cartoons te tekenen. Vindt de data en tijden hieronder!