Gratis proefabonnement

Gepubliceerd op: 31 oktober 2018 13:30

Word lid!

In de maand november trakteert de bibliotheek. Iedereen die nog geen lid is van de bibliotheek Gouda kan een gratis proefabonnement voor drie maanden afsluiten. Op die manier kan iedereen proeven van het uitgebreide assortiment aan thrillers, tijdschriften, dvd’s, luisterboeken, e-books, kookboeken en nog veel meer.

Het abonnement kan alleen in de Chocoladefabriek worden afgesloten en stopt automatisch op 28 februari.

Ook voor onze bestaande leden hebben we iets leuks in petto. De hele maand november staat in het teken van Nederland Leest, met dit jaar het thema voeding. Speciaal hiervoor is het geschenkboek ‘Je bent wat je leest’ exclusief te verkrijgen in de bibliotheek. Een heerlijk geschenk, vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter.

Voorwaarden Proefabonnement

• Het proefabonnement is gratis en stopt automatisch na drie maanden;
  • U kunt alleen in de maand november een gratis proefabonnement aanvragen;
  • De actie is alleen geldig bij de Bibliotheek Gouda;
  • Er kan alleen een proefabonnement worden afgesloten voor inwoners van de regio Gouda;
  • Deze actie is niet te combineren met andere acties;
  • U verleent de Bibliotheek Gouda eenmalig toestemming om een aanbod te doen;
  • U kunt per persoon een keer gebruik maken van het Proefabonnement;
  • U kunt alleen een Proefabonnement afsluiten als u in het afgelopen jaar geen lid bent geweest.