Gemeente Gouda zoekt Junior Cyber Agents

Gepubliceerd op: 5 april 2022 07:38

Brengen jouw kinderen ook veel tijd online door? Dit brengt naast kansen ook gevaren met zich mee. Kinderen zijn online een makkelijke prooi voor criminelen. HackShield - Future Cyber Heroes brengt daar verandering in!

Hackshield maakt van kinderen échte Cyber Agents die niet alleen zichzelf, maar ook anderen beschermen tegen online gevaar. Via een spannend spel zorgen ze voor een cyberveilige wereld. Ken jij een Cyber Agent van tussen de 8 en 12 jaar?

Ga naar de website

Het HackShield-avontuur begint met de HackShield Levels. Je lost puzzels op, beantwoordt vragen en scoort Shields die je helpen om te klimmen in de Erelijst. Je eerste stappen als Cyber Agent zijn gezet! 

Heb je de Levels uitgespeeld? Dan staan er Quests voor je klaar. In deze korte missies, die je samen met je vader, moeder, opa of oma kunt spelen, ontdek je nog meer over cyber onderwerpen zoals wachtwoorden, phishing en auteursrecht. Er komen regelmatig nieuwe Quests bij, dus er is altijd wat nieuws te leren. En natuurlijk verdien je bij iedere Quest een Shield!

Maar dat is nog niet alles… Daarna kan je namelijk zelf aan de slag! In de Level Maker kun je je eigen levels maken en de levels van andere Cyber Agents spelen. Misschien wordt jouw level wel uitgeroepen tot winnaar in de Level Competitie. Hoe gaaf is dat?!