Het grote lijsttrekkersdebat

Gepubliceerd op: 7 maart 2018 10:13

Twijfel je nog op wie je moet stemmen? Kom dan op 20 maart om 19.30 uur naar het grote lijsttrekkersdebat in de Chocoladefabriek.

20 maart in de Chocoladefabriek

Een avond voor iedereen! Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen leidt filosoof Daan Roovers het gesprek met de Goudse lijsttrekkers. Wat zijn hun drijfveren? Door welke principes laten ze zich leiden bij hun politieke beslissingen? Ook het publiek krijgt de ruimte om vragen te stellen. En de stadsdichter presenteert zijn eigen verkiezingsprogramma. De avond is bedoeld voor iedereen, variĆ«rend van diegenen die nog een laatste overtuigend argument nodig hebben om een keuze te kunnen maken tot de kiezers die absoluut geen idee hebben wat te stemmen. Inschrijven voor deze avond is niet nodig.

Aanwezige lijsttrekkers:
GBG: Jan de Koning  -  Gouda Positief: Jan de Laat  -  PvdD: Corina Kerkmans  -  SP: Lenny Roelofs  -  GroenLinks: Hilde Niezen  -  PVDA: Rogier Tetteroo  -  D66: Thierry van Vught  -  VVD: Ronald Verkuijl  -  CU: Theo Krins  -  SGP: Jacques Rozendaal  -  50+: partij Ed de Lange  -  CDA: Huibert van Rossum - Jezus leeft: Amarantha Hallauer

  • activiteit: Het grote lijsttrekkersdebat
  • datum: di 20 maart
  • tijd: 19.30 - 22.30 uur
  • locatie: Chocoladefabriek Gouda, Klein Amerika 20
  • kosten: geen; inschrijven is niet nodig