Hulp bij Belastingaangifte

Gepubliceerd op: 30 maart 2021 13:28

De Papierwinkel Gouda is extra open in april om inwoners van Gouda op afspraak te helpen bij de Belastingaangifte 2020.

In een samenwerking met de Bibliotheek Gouda zijn hiervoor extra momenten ingelast op de volgende locaties:

• De Walvis (Walvisstraat 1)
  • Nelson Mandela Centrum (Bernadottelaan 79)
  • De Bibliotheek, Chocoladefabriek (Klein Amerika 20)
  • Van Noord (Lekkenburg 1)

Getrainde vrijwilligers van de Papierwinkel, Humanitas Thuisadministratie en Schuldhulpmaatje zullen je helpen met de aangifte. De hulp is gratis en uitsluitend toegankelijk voor inwoners van Gouda.

Een afspraak maken

Je kunt bellen voor een afspraak naar het Sociaal Team Gouda: 088-900 4321 (lokaal tarief). Je wordt dan teruggebeld voor een afspraak in april.

Je komt in aanmerking voor deze hulp als:

• Je een werkende DigiD-code hebt. Heb je nog geen DigiD-code? Klik op Aanvragen DigID-code. Heb je hierbij hulp nodig? Je bent hiervoor van harte welkom in een van de Papierwinkels in Gouda
  • Je recht hebt op zorgtoeslag
  • Je in Gouda woont
  • Het een eenvoudige belastingaangifte is

Bekijk alvast de checklist zodat je alles wat nodig is paraat hebt.