In de meivakantie

Gepubliceerd op: 5 april 2018 12:03

Vervelen in de meivakantie? Dat hoeft echt niet! Kom in de meivakantie naar de Chocoladefabriek voor superleuke activiteiten:

Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats bij de verschillende workshops!

Woensdag 2 mei: Workshop LEGO Mindstorms

LEGO Mindstorms workshop

Met LEGO Mindstorms leer je de functie van de verschillende onderdelen van een LEGO robot. Houd je van robots dan is een workshop met de LEGO Mindstorms robot echt iets voor jou. In de Chocoladefabriek leer je een robot te besturen via door jou zelfgeschreven programma’s. 
De workshop LEGO Mindstorms is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.

Meer informatie en inschrijven

 

Vrijdag 4 mei: Workshop LEGO WeDo

LEGO WeDo workshop

Voor jongens én meisjes van 6 t/m 8 jaar heeft LEGO een methode waarbij je zelf een kleine robot bouwt: LEGO WeDo. De kleurrijke bouwwerkjes, vaak grappige diertjes, voertuigjes etc, nodigen uit om de eerste stapjes van het programmeren te zetten.
De workshop LEGO WeDo is voor kinderen van 6 t/m 8 jaar

Meer informatie en inschrijven

Vrijdag 11 mei: Workshop Minecraft

Workshop Minecraft

Vliegende boekenkasten, ondergrondse leesgrotten of betoverde boeken: het kan allemaal gemaakt worden in Minecraft! Hoe zal een Bibliotheek er over 100 of 1000 jaar uitzien? Heb jij hier ideeën voor? Kom dan naar de workshop Minecraft.
De workshop Minecraft is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Meer informatie en inschrijven

Robotwerkplaatsen

Robotwerkplaatsen

In de Robotwerkplaatsen oefen je met LEGO programmeren. Er zijn robots beschikbaar voor de Robotwerkplaats, maar je mag ook je eigen Mindstormrobot meenemen. Er is begeleiding, maar zelf ontdekken staat op de eerste plaats.
De Robotwerkplaatsen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Meer informatie en inschrijven