Nationale Voorleesdagen in de Goudse Bibliotheek

Gepubliceerd op: 19 december 2017 15:55

nationale voorleesdagen

Voorlezen is altijd een klein feestje, maar het is ook nog eens heel belangrijk voor de taalontwikkeling. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (start 24 januari 2018) daarom extra aandacht voor voorlezen met daarbij leuke activiteiten in de Chocoladefabriek en Kinderbibliotheken.

Nationale Voorleesdagen

Ssst! De tijger slaapt! Dit prentenboek van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het boek zal centraal staan tijdens De Nationale Voorleesdagen, die in de ochtend van woensdag 24 januari 2018 landelijk worden gestart met het Nationaal Voorleesontbijt en eindigen op 3 februari 2018.

Programma rond Nationale Voorleesdagen in de Goudse Bibliotheken:

Voorleesontbijt in de Chocoladefabriek

Ssst! De tijger slaapt!

Voorgelezen worden uit ‘Ssst! De tijger slaapt’ terwijl je een lekker hapje eet? Dat kan tijdens het Voorleesontbijt op 25 januari.

Lees meer

Voorlezen uit Ssst! De tijger slaapt!

Ssst! De tijger slaapt!

In Gouda gaan wij nog langer door met voorlezen: Geniet samen met je kind van Ssst! De tijger slaapt!: prentenboek van het jaar 2018. Vanaf 24 januari tot de voorjaarsvakantie (23 februari) kan je bij ons komen luisteren en kijken naar dit verhaal.

Lees meer

Voorstelling Slaap, tijger slaap!

tableau poppen Dubbele jan

Poppentheater Dubbele Jan speelt tijdens de Nationale Voorleesdagen: Slaap, tijger slaap, naar het prentenboek Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup. Ga je mee naar India? Daar woont de kleine tijger. Kleine tijger houdt van spelen, van dansen en van springen maar alleen dansen en springen is niet leuk. Laten we allemaal met hem meedoen. Van al dat dansen wordt kleine tijger moe, hij gaat een middag-dutje doen. Maar dan .....

Lees meer