Nederland Leest

Gepubliceerd op: 18 oktober 2017 14:59

In november vieren we de landelijke campagne Nederland Leest. We delen dan weer mooie boeken uit als cadeautje aan onze volwassen leden.

Nederland Leest gaat dit keer over Robotica. Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in grote getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens? Ben je lid van de bibliotheek? Lees de toekomst en krijg het boek Ik, Robot cadeau van je bibliotheek (zolang de voorraad strekt).

Ik, Robot

‘Ik, robot’ is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers!

Nederland Leest vindt plaats van 1 t/m 30 november.